Logga in

Tools

PrS_Systems_undersida-gb

Kundcase

 

Hur tjänsten Prosales win loss™ stödjer säljchefer i att coacha och utveckla sina säljare

 

I detta case beskrivs hur tjänsten Prosales Win Loss™ används av ett stort företag för att bli ett mer kundcentriskt företag. Genom att använda ett arbetssätt baserat på kundfeedback genom tjänsten Prosales Win Loss™, där kunders köpbeteende kartläggs och analyseras, skapas ett massivt faktaunderlag. Underlaget användes sedan vid coaching av säljarna – faktabaserad coaching. På endast tre månader kunde betydande utveckling tydligt mätas på säljarnivå.

wl1

LADDA NER SOM PDF

 

 

Hur tjänsten ProSales win loss™ stödjer säljchefer i att segmentera och matcha rätt kund till rätt säljare

 

I detta case beskrivs hur tjänsten Prosales Win Loss™ används av ett företag, för att kartlägga och analysera olika kunders köpbeteende. När säljarna såg resultatet, började de naturligt leta efter sin egen säljstil, och vilka köpbeteenden de är bättre på, och om de kunde byta kunder med varandra. Genom att matcha kund mot säljare ökar hit raten, och därmed omsättning och marginal.

wl1

LADDA NER SOM PDF

 
VILL DU VETA VAD VI KAN GÖRA FÖR DIG?

ProSales Win Loss™ hjälper företag med faktadriven säljutveckling.
Vår tjänst säkerställer en försäljningsorganisation i världsklass.
Kontakta Andreas Albiin+46 733 44 77 07
andreas.albiin@prosales.com

KONTAKT

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+