Logga in

Tools

FullSizeRender (1)

Rapport

Sales Agenda 2017

Ladda ner Sales Agenda 2017 (på engelska) och ta reda på vilka sälj- och marknadsutmaningar som chefer upplever just nu, och vilka investeringar i säljstöd som de planerar att göra.

ProSales Institute undersöker regelbundet attityder och beteenden hos chefer inom B2B sälj och marknad. Syftet med den återkommande B2B-barometern Sales Agenda är, som namnet antyder, att kasta ljus på utmaningar och investeringar inom just B2B sälj och marknad.
 
Rapporten är baserad på svar från 394 svenska sälj- och marknadschefer, och innehåller:
  • De största sälj- och marknadsutmaningarna som cheferna upplever just nu.
  • Fördelningen av utvecklingsbudgeten över olika områden (evenemang, säljutbildningar, IT-tjänster och så vidare).
  • Den genomsnittliga utvecklingsbudgeten för säljfunktionen hos små, medelstora och stora företag.
  • Andelen chefer som investerar i olika typer av digitalt säljstöd (CRM-system, social selling-verktyg, marketing automation-system och så vidare).

Hör av dig till oss via info@prosales.com om du har frågor angående rapporten. Alla nerladdade filer är för ditt bruk som Toolbox-abonnent och de är spårbara till ditt abonnemang.

Vill du få access till det här materialet? Då behöver du ett Toolbox medlemskap

Få access Logga in
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+