Logga in

Tools

Incitament_och_beloningar_i_B2B-forsaljning(1)_Sida_01

Rapport

Rapport: Incitament och belöningar i B2B-försäljning

När vi frågade vilka ämnen som medlemmarna i ProSales Membership Programme ville att vi skulle belysa, så stod frågan ”Hur bygger man en fungerande incitamentsmodell?” överst på mångas lista. Det är knappast förvånande.

Anledningen till att man vill förbättra sina incitamentsmodeller, är att man upplever att man inte får ut den fulla potentialen ur sin säljorganisation. Dessutom har många säljledare en tidigare erfarenhet av incitamentsmodeller som inte har gett den önskade effekten. Alla vet att de behövs, men få har lyckats bygga en incitamentsmodell som de upplever fungerar och som de är nöjda med. Det är heller inte ovanligt att tidigare incitamentsmodeller har visat sig vara totalt kontraproduktiva.

Så, hur bygger man en fungerande incitamentsmodell? Rapporten “Incitament och belöningar i B2B-försäljning” består av följande:

  • en metaanalys av befintlig forskning på området
  • den samlade praktiska erfarenheten i vårt nätverk
  • en 10-stegsmodell som underlag för att bygga en fungerande incitamentsmodell

Vill du få access till det här materialet? Då behöver du ett Toolbox medlemskap

Få access Logga in

Other areas to explore

Presentation: Incitament och belöningar i B2B-försäljning

Läs vidare
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+