Logga in

Tools

Nominerade och vinnare i ProSales Membership Programme Awards 2015

Grattis till pristagarna i Prosales Membership Programme Awards 2015

I samband med The Sales Conference 2015 delade vi ut fyra utmärkelser till medlemmar i ProSales Membership Programme vars engagemang under året förtjänar särskild uppmärksamhet. Vi vill rikta ett stort grattis till samtliga nominerade och till årets vinnare ProSales i Membership Programme Awards 2015: 

De nominerade i kategorin Årets ambassadör 2015 

Fredrik Örup, Stormfors. Göran Olinder, Samhall. Klas-Magnus Hilberth, Releye. Morgan Sandberg, S2. Mattias Karldén, SEB Trygg Liv.
Vinnare: Göran Olinder, Samhall med motivering

Göran och Samhall är en omtyckt och trogen kund som både i ord och handling bidragit till att visa på värdet med ProSales Membership Programme. Genom detta bidrar han till att sprida en positiv bild av ProSales bland sina affärskontakter och i svenskt näringsliv i stort. Tack!        

 

De nominerade i kategorin Årets användare 2015

Hanna Bech-Jansen, Interfleet. Göran Olinder, Samhall. Christian Hed, Uno Telefoni. Thomas Fuchs, AGA Gas. Peter Wasmuth, Incell International
Vinnare: Peter Wasmuth, Incell International med motivering

Peter är en förebild för andra medlemmar i ProSales Membership Programme när det gäller att maximera möjligheterna med tjänsten och driva förbättringsarbete i sin organisation. Han har under året använt sig av samtliga delar i tjänsten: Sales Capability Assessment, Toolbox och TrendWatch, i både digitala och F2F kanaler. Peter har dessutom säkerställt fortsatt tillgång till abonnemanget för sitt nya företag och gjort sin efterträdare till ny användare i PMP.

De nominerade i kategorin Årets företag 2015

Vroom, Canon, Statoil, Teracom och Valneva.
Vinnare: Statoil, med motivering

Statoil är en trogen kund som sedan flera år använder ProSales Membership Programme för att driva ett kontinuerligt och långsiktigt förbättringsarbete. Genom ett växande och brett engagemang med 8 chefer inom olika funktioner och affärsområden säkerställer man att hela organisationen är engagerad i arbetet med att bygga Sales Excellence.

 

De nominerade i kategorin Årets nykomling 2015

Leandev, Convini, SAS Institute, Länsförsäkringar, PayEx.
Vinnare, Convini, med motivering

Convini är ett utvecklingsorienterat företag i tillväxt som under 2015 visat hur man kan samarbeta med Prosales Institute för att på kort tid få samsyn och struktur kring sitt förbättringsarbete. Genom en palett av insatser i form av företagsabonnemang, föreläsningar, workshops och rådgivning har man engagerat ägare, styrelse och ledningsgrupp i arbetet med att målmedvetet och metodiskt bygga Sales Excellence.

 

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+