Logga in

Tools

Finalister och vinnare i Sales Awards 2017

Här är finalisterna och vinnarna i Sales Awards 2017.

Varje dag görs föredömliga insatser i Svenskt näringsliv. Företag och individer som bidrar till Sveriges tillväxt och nationella framgång. På Sales Award Gala 2017 den 14 november på Münchenbryggeriet i Stockholm, lyfte vi fram och premierade dessa hjältar i tre kategorier: Årets B2B Commercial Excellence Company, Årets B2B Commercial Director och Årets B2B Sales Tools leverantör.

1. FINALISTER OCH VINNARE I KATEGORIN Årets B2B Commercial Excellence COMPANY 2017

Prisets syfte är att lyfta fram och belöna B2B-företag som har utvecklat en lönsam kommersiell modell där man inkluderar och bedriver försäljning och marknadsföring på ett innovativt och kundorienterat sätt.  Årets finalister i kategorin var: Mycronic, Release Finans och Dustin

Juryns motivering av vinnaren lyder: 

Vinnaren i kategorin “Årets B2B Commercial Excellence Company 2017” är ett imponerande företag. Med världsledande produkter, en fulltecknad orderbok 2018, en förmåga att återuppfinna sig själva och mod att låta marknaden leda organisationen in i framtiden har man de senaste fyra åren tredubblat sin försäljning och förbättrat vinstmarginalen 10 gånger. Årets vinnare är en sann förebild för hur man bedriver komplexa teambaserade affärer på en global marknad med fokus på att skapa extraordinära kundvärden.

Stort grattis till årets vinnare: Mycronic

Mycronic

 

2. FINALISTER OCH VINNARE I KATEGORIN Årets B2B Commercial Director 2017

Prisets syfte är att lyfta fram och belöna chefer som är goda föredömen för hur man bedriver ett modern och innovativt ledarskap i en snabbt föränderlig omvärld. Årets finalister i kategorin var: Christian Hed från Soluno AB, Mathias Härenstam från Bravura AB och Mia Flygring från IHM Business School. 

Juryns motivering av vinnaren lyder: 

Vinnaren i kategorin ”Årets B2B Commercial Director 2017” är en utvecklingsorienterad person av rang. De många och långa vittnesmålen från medarbetare, kunder och människor i hans omgivning visar är tveklösa bevis på att personen engagerar och motiverar långt utöver vad som är normalt. Med sin omättliga nyfikenhet, sin lekfullhet och experimenterande av hur man engagerar kunder i en digital värld är han en viktig förebild för hur man bedriver ett modernt ledarskap där marknad och försäljning verkar i symbios.

Vi säger grattis till årets vinnare: Christian Hed, sälj- och marknadschef på Soluno.
Christian_Hed

3. FINALISTER OCH VINNARE I KATEGORIN Årets B2B Sales Tool Leverantör 2017

Prisets syfte är att lyfta fram nystartade leverantörsföretag som med smarta verktyg och innovativa mjukvarulösningar bidrar till ett utveckla och effektivisera sälj- och marknadsfunktioner i svenska B2B-företag. Årets finalister i kategorin var: VainuGetaccept och Membrain 

Juryns motivering av vinnaren lyder: 

Vinnaren i kategorin ”Årets B2B Sales Tool Leverantör 2017” är en tillväxtraket som förenklat vardagen för tusentals säljare och säljledare. Med sina avancerade algoritmer ökar man dramatiskt sannolikheten för att säljare ska hitta rätt kund med rätt förutsättningar. Företagets tjänst – som eliminerar dyr och krävande säljtid – fokuserar på ett steg i säljprocessen som är så grundläggande att den lätt tas för givet och nästan glöms bort – prospektering.

En enig jury säger stort grattis till årets vinnare: Vainu
Vainu700_400-compressor

 

Fakta om urvalsprocessen och juryn för Sales Awards

Sales-Award-Jury 1200x628

ProSales Institute har med hjälp av affärsinformationsföretaget UC sållat fram Sveriges mest framgångsrika företag baserat på tillväxt och lönsamhet. Därtill har man kunnat nominera företag, individer och leverantörer utifrån de kriterier som ligger till grund för de olika priserna på www.thesalesconference.se. Alla nominerade har blivit intervjuade och granskade varefter en jury har sållat fram tre finalister och slutligen en vinnare i respektive kategori. Stort tack till juryn som har bestått av:

  • Jonas Ridderstråle – författare till bl.a Funky Business och utsedd till en av världens mest framstående management gurus och talare.
  • Micael Dahlén – författare och professor vid Handelshögskolan i Stockholm.
  • Frida Boisen – Digital chef & ansvarig utgivare på Bonnier Tidskrifter. Föreläsare och proffs på digitalisering och sociala medier.
  • Fredrik Härén – global keynote speaker och en av världens främsta inom kreativitet i affärslivet.
  • Emma Storbacka – Vd på Avaus och expert på digitalisering och automatisering av sälj- och marknadsprocesser.
  • Christopher Engman – entreprenör och expert på “Mega deals”. Idag CRO/CMO på Climeon.
  • Henrik Munthe – VD på ProSales Consulting med mångårig erfarenhet av säljrelaterade transformationsprojekt i svenska och internationella storföretag.
  • Henrik Larsson-Broman – grundare av ProSales Institute samt forskare och trendanalytiker inom B2B-försäljning.
  • Markus Ejenäs – forskare och CEO på analys- och forskningsföretaget ProSales Institute.

Läs mer om priserna, de nominerade finalisterna och juryn här

 

TESTA PÅ PROSALES NETWORK

Fredagen den 8 oktober 2017 äger nätverksträffen ”Så ni får ert CRM-system att stötta affären” rum” inom ramen för ProSales Network. På detta nätverksträff fokuserar vi på vad man bör tänka på när man upphandlar och implementerar ett CRM-system, för att få det att stötta affären. Vi talar även om vad som kännetecknar ett modernt CRM-system. Vidare berättar en av våra medlemmar, som har upphandlat och implementerat ett CRM-system nyligen, om deras erfarenheter kring detta. Är du en utvecklingsorienterad beslutsfattare i er sälj- och marknadsorganisation, och vill testa på ProSales Network? Fyll i och skicka in formuläret!

Testa Network   Till Kalendarium

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+