Logga in

Tools

Nordens största event inom B2B – The Sales Conference 2016

tsc logga

För nionde året i rad öppnar ProSales dörrarna till årets viktigaste mötesplats där du får koll på de senaste trenderna och möjligheterna. En heldag för dig som vill vara med och leda utvecklingen inom B2B-försäljning och marknadsföring.

I år tittar vi bland annat lite extra på social selling och hur vi förbereder organisationerna för den alltmer snabba digitaliseringen. Hur kan vi använda oss av ny teknik för att bedriva en mer effektiv försäljning? Vilka utmaningar och möjligheter innebär detta?

TSC-publik

 

 
ÅRETS KEYNOTE SPEAKERS PÅ THE SALES CONFERENCE

Du kommer under ledning av moderator Anna Bellman att inspireras av futurologen Magnus Lindkvist som i sin föreläsning kommer utmana vår tids syn på framtiden och lämna allt vad robotar, sales automation och självkörande bilar heter. Sara Öhrvall som pratar om hur förutsättningarna för hur och vad vi producerar, distribuerar och marknadsför blir helt annorlunda i den digitala dimensionen. Frank Hattann, Head of Enterprise från LinkedIn, världens största nätverk guidar oss genom Social selling och Henrik Larsson-Broman, forskare, inspiratör och grundare av forskningsinstitutet ProSales Institute pratar om vilka trender du bör ha koll på inför 2017.

TSC-keynotespeakers

 

DET BLIR ALLTID FULLSATT – SÄKERSTÄLL DIN PLATS 

The Sales Conference är Nordens största och enda konferens som fokuserar på tillväxt, lönsamhet, trender och forskning inom effektiv B2B-försäljning. Här samlas beslutsfattare från ledande företag för att ta del av de senaste rönen om hur man bygger framgångsrika säljorganisationer. Sedan 2008 har konferensen samlat över 5000 deltagare.

Så sätt redan nu av den 22:a november i din kalender för en heldag på Münchenbryggeriet i Stockholm. Konferensen pågår mellan kl 10-17 och avslutas med en gemensam afterwork kl 17-19. Boka din plats här och nu för att:

Bli inspirerad

I senaste undersökningen gav 9 av 10 deltagare oss högsta betyg i relevans, service, nivå på deltagare och grad av inspiration. Det är vi stolta över!
Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt partners, innehåll och keynote speakers till konferensen för att den skall bli en riktigt bra investering för dig och ditt företag.

Träffa framstående experter och beslutsfattare

Här möts utvecklingsorienterade VD:ar, försäljningschefer, marknadschefer och säljare som har ambition och vilja att utveckla företagets försäljning. Nätverka och träffa våra sales excellence partners som ger dig vägledning, tips, demos och inspiration kring hur du kan effektivisera och förbättra er sälj- och marknadsfunktion.

Ta del av den senaste forskningen kring B2B-försäljning

Den enda konferensen i Norden som fokuserar på de senaste trenderna, forskningen och tekniken för att skapa sales excellence. 

Skräddarsy din egen agenda

I våra breakout sessions får du ytterligare möjlighet att lyssna på insikter och nyheter inom dessa områden och ta del av deras syn på nutid och framtid. Hela programmet och vilka breakouts du kan välja mellan hittar du på www.thesalesconference.se

700-200 WP article text pic

 

KONTAKTPERSONER FÖR MER INFORMATION

Försäljning och partnerskap
Henrik Larsson-Broman
henrik.larsson-broman@prosales.com

Eventinformation
Linda Clarenbring
linda.clarenbring@prosales.com

Press
Markus Ejenäs
markus.ejenas@prosales.com

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+