Logga in

Tools

Prosales Network logo

Sveriges vassaste kunskapsnätverk

för sälj- och marknadschefer inom B2B.

Testa Network

Inspiration, utveckling, erfarenhetsutbyte för sälj- och marknadschefer

  • Inspireras av de bästa. Våra nätverksträffar gästas alltid av framgångsrika chefer, forskare, eller andra experter inom relevanta områden. Du får ny energi, inspiration och idéer från duktiga talare.

  • Lär dig hantera de senaste utmaningarna. Vi undersöker årligen nya trender inom B2B marknad och sälj och anpassar innehållet till de största och senaste utmaningarna. Du framtidssäkrar din förmåga som intäktsansvarig.

  • Få tips och råd från andra framgångsrika chefer. Utvecklingen är snabb och experterna vet inte alltid svaret. Ibland finns det hos andra chefer som provat och lärt sig. I nätverket bygger du relationer och får hjälp av andra på samma nivå.

 

Nästa nätverksträff

kalendarium-2017-etikett

FEEDBACK OCH COACHING: HUR DU LEDER DITT TEAM MOT ÖKADE PRESTATIONER

Gästtalare: Alva Appelgren, forskare på Karolinska Institutet
När: Fredag 20 april, 08:00-10:00 (med frukost 08:00-08:30)
Var: Helio Kungsholmen, Rålambsvägen 17, 112 59 Stockholm
Feedback och coaching leder till bättre individuella prestationer, bättre organisatoriska prestationer och högre medarbetarmotivation. Alva Appelgren är forskare på Karolinska Institutet. På den här nätverksträffen talar hon om hur återkoppling och ett dynamiskt mindset påverkar motivation och prestation. OBS! Nätverksträffarna är endast öppna för våra Network-medlemmar.

 
 

OM NÄTVERKSTRÄFFARNA

Nätverksträffarna äger rum inom ramen för ProSales Network, Sveriges främsta kunskapsnätverk för sälj- och marknadschefer inom B2B.

Ibland ger de ren inspiration, och bjuder på antingen best practice eller ny forskning. Men de ger alltid både erfarenhetsutbyte och nätverkande, och baseras på fakta.

TESTA PÅ PROSALES NETWORK

Är du en utvecklingsorienterad beslutsfattare i er sälj- och marknadsorganisation, och vill testa på ProSales Network? Fyll i och skicka in formuläret!

 

Sveriges viktigaste kunskapscommunity för B2B marknad och sälj

  • Med ProSales Network bygger vi ett community för alla som vill utvecklas inom B2B marknad och försäljning. Vi hjälper våra medlemmar att tillsammans skapa värde genom att genomföra gemensamma undersökningar, utbyta erfarenheter och råd. Vi skapar kontaktytor och underlättar men det är ni som medlemmar som skapar värdet i nätverket genom att bidra med svar i undersökningar, dela med sig av case, utbyta erfarenheter och kontakter.

  • Årets höjdpunkt är The Sales Conference, Nordens största konferens för ledare inom B2B, som årligen samlar cirka 600 deltagare.

PDF - Det här ingår i Network
 

Mer än bara nätverkande

Ikon forskning

Gemensamt ramverk

Alla medlemmar har inloggad access till vårt material på mina sidor på ProSales. Det ger oss ett gemensamt ramverk för diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Ikon Sales Conference

The Sales Conference

Alla medlemmar är inbjudna till The Sales Conference, årets framtidskonferens, där vi presenterar de senaste trenderna inom B2B marknad och sälj. The Sales Conference är idag Sveriges största event inom B2B marknad och försäljning och lockar över 700 chefer.

Ikon nätverka

Matchmaking

Inom nätverket förmedlar vi frågor och kopplar ihop medlemmar 1:1 för erfarenhetsutbyte och beslutsstöd. Funderar du på incitamentssystem? CRM-implementering? Vi hjälper dig att hitta andra med erfarenhet av dina utmaningar.

 

Självklart ska även du bli medlem!

Vi vet att våra träffar levererar värde. Vi bjuder gärna till att testa på en gång. Ta chansen och boka en trial redan idag! Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL29IN05qR0ZwM0JzP2F1dG9wbGF5PTEmcmVsPTAmYW1wO2NvbnRyb2xzPTAmc2hvd2luZm89MCZhIiB3aWR0aD0iNzIwIiBoZWlnaHQ9IjQwNSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj0iYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIj48L2lmcmFtZT4=