Logga in

Tools

bg2

Vårt arbetssätt

Baserat på vår forskning och förståelse för framgångsfaktorer i förändring av sälj- och marknadsorganisationer skapar vi bestående värden för våra kunder. Ett samarbete med oss kännetecknas av:

 

klocka

FAKTAORIENTERING

Vi tror inte på antaganden. Vi tror på fakta, analytiskt tänkande och en förståelse för vad som fungerar i praktiken. Med utgångspunkt i vår forskning gör vi företagsunika analyser som vägledning för affärsbeslut och utvecklingsintiaitiv.

INVOLVERING

Vi tror inte på “smarta” lösningar som inte används. Vi tror på att tillvarata idéer, skapa ägarskap och tidigt förstå vad som kommer att fungera. Vi föredrar hypotesdriven problemlösning för att tillsammans välja inrikting och fokusområden.  

AFFÄRSFOKUS

Vi tror inte på “big bangs” där strukturella förändringar skapas långt från vår kunds affärer och kunder. Vi föredrar smidig förbättring genom pilotering i faktiska case. Det skapar direkt affärsnytta, leder till hållbara lösningar och gör att individerna förstår sitt bidrag till bolagets framtid.

klocka

KREATIVITET

Vi tror inte på likriktning. Vi tror att kreativiteten som krävs för att hantera komplexa utmaningar förutsätter olika synsätt. Det återspeglas i vårt team. Några har varit konsulter hela sitt yrkesliv. Andra har en bakgrund som vd, säljdirektör, elitidrottare, marknadschef eller psykolog.  

Allt börjar med en dialog

I inledningen av ett samarbete träffas vi för att tillsammans utvärdera utgångsläget, bedöma hur vi skulle kunna hjälpa till samt besluta om nästa steg. I de flesta fall handlar det om att samla affärsledningen för att etablera en gemensam syn på vilka utmaningar och möjligheter som ska ligga i fokus, önskat läge för dessa samt ramar för arbetet.  
VILL DU VETA VAD VI KAN GÖRA FÖR DIG?

ProSales Consulting hjälper B2B-bolag att skapa uthållig och lönsam organisk tillväxt.
Vi bygger upp de strategier, strukturer och kompetenser som behövs för att du ska lyckas.
Kontakta Henrik Munthe+46 702 74 28 05
henrik.munthe@prosales.com

KONTAKTA ProSales Consulting

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+