Logga in

Tools

Sales Capability Assessment

vilka förbättringsområden bör prioriteras i din försäljningsorganisation?

Prosales Sales Capability Assessment är ett forskningsbaserat verktyg för att kartlägga förbättringsområden i din försäljningsorganisation. En bedömning görs av din säljorganisations förmåga utifrån dimensioner som vi i vår forskning identifierat som viktiga för försäljningseffektivitet. Du får också en jämförelse med andra Nordiska försäljningsorganisationer.

Kartläggningen genomförs med hjälp av en enkät som tar cirka 15 minuter att besvara. Resultatet presenteras i form av ett spindeldiagram. Du får möjlighet att diskutera resultaten och prioritera ditt fortsatta förbättringsarbete tillsammans med vår rådgivare.

sca

Sales Capability Assessment kan genomföras som en självskattning, genom att den som är ansvarig för en försäljningsorganisation besvarar enkäten. Den kan också genomföras som en organisationskartläggning, då deltar samtliga medarbetare i försäljningsorganisationen i undersökningen.

VILL DU VETA MER OM sales capability assessment?

Kontakta:

DorschRasmus Dorsch rasmus.dorsch@prosales.com +46 70-811 18 91

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+