Logga in

Tools

ProSales Effectiveness Benchmark

har du anpassat din säljorganisation till affärernas komplexitet?

Prosales Effectiveness Benchmark är ett forskningsbaserat analysverktyg som hjälper dig att identifiera rätt utvecklingsområden i er säljorganisation i förhållande till komplexiteten i era affärer.

VAD MÄTER PROSALES EFFECTIVENESS BENCHMARK?

Prosales Effectiveness Benchmark mäter 12 centrala tillväxt- och lönsamhetsfaktorer indelat efter fem huvudområden: Förmågan att organisera er efter försäljningens logiker. Företag som organiserar och renodlar sin försäljning utifrån komplexiteten i sina affärer har en betydligt högre lönsamhet än företag som inte gör det. Vi mäter och räknar på hur mycket ni kan öka er lönsamhet. Förmåga att göra traditionella affärer. Framgång i Traditionell försäljning bygger på att ha en hög prospektering. Här mäter vi bland annat om ni har rätt personer på rätt plats, om ni har rätt styrmodeller och rätt företagskultur. Ditt index ger en indikation på hur mycket ni kan öka er prospektering och omsättning. Förmåga att bedriva komplex försäljning. Framgång i Komplex försäljning bygger på att göra få men stora komplexa affärer. Här mäter vi bland annat om ni har rätt personer för att göra dessa affärer, om ni mäter och belönar dem på rätt sätt och hur effektivt ni bedriver affärer där flera personer är involverade. Ditt index ger en indikation på hur mycket ni kan öka er ordervärden samt lönsamhet och tillväxt. Utvecklingsorientering. Har ni förståelse för att det ni bygger i dag får ni skörda frukten av i morgon? Utvecklingsorientering handlar om att bygga ett klimat där utveckling och förändring, både på individ och på organisationsnivå, mot ökad affärseffektivitet står i fokus. Vi mäter er effektivitet och ger rekommendationer om hur ni kan bli mer utvecklingsorienterade. Försäljningsorientering. Hur försäljningsorienterat är ditt företag? Vad tycker era säljare? Vi mäter hur stark säljorienteringen är och hur mycket den bidrar till er tillväxt och lönsamhet.

Vill du veta mer om Prosales Effectiveness Benchmark?

Kontakta:

DorschRasmus Dorsch rasmus.dorsch@prosales.com +46 70-811 18 91

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+