Logga in

Tools

Analysprodukter

ProSales Institute bedriver sedan 2006 studier av vad som karakteriserar framgångsrika försäljningsorganisationer. Resultaten har vi använt för att bygga analysprodukter som du kan använda för att kartlägga och utvärdera din försäljningsorganisations prestationsförmåga.

Här skiljer vi oss från många tyckare och förståsigpåare. Vi vet genom våra empiriska studier vad som verkligen leder till varaktig försäljningsframgång. Med data från tusentals säljare, chefer och säljorganisationer har vi analysprodukter som bygger på fakta och vetande snarare än tro och tyckande.

ProSales Effectiveness BenchmarkProSales Effectiveness Benchmark

Ett kvantitativt, forskningsbaserat analysverktyg som hjälper dig att bedöma försäljningsorganisationens förmåga att sälja komplexa projekt och lösningar. Den genomförs i hela försäljningsorganisationen och identifierar utvecklingsområden i er säljorganisation i förhållande till era affärer.

Win/LossProSales Win/Loss

Ett molnbaserat verktyg för löpande analys av vunna och förlorade affärer. Lösningen bygger på våra forskningsresultat om vilka faktorer som påverkar förmågan att vinna affärer.

Läs mer

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+